atelier de goede moet

atelier de goede moet

Over dit blog

In dit blog wordt verslag gedaan van activiteiten in en van het atelier.

verhuizing

Alle dagen feestPosted by Inge van den Thillart Thu, May 24, 2018 11:05:55
Deze zomer ga ik verhuizen. Na achttien jaar buiten wonen in het prachtige rivierenland gaan we naar een nieuwe stek in Leusden. Een voor mij vertrouwde omgeving, omdat ik al twee keer eerder enkele jaren in Amersfoort woonde en werkte. Uiteraard blijft het atelier bestaan. Ook in het nieuwe huis heb ik een heerlijke plek om lekker te kunnen werken.

De verhuizing was wel aanleiding om voor enkele grote objecten een nieuw onderkomen te vinden. De schoenenkoffer (blootsvoets) en het rivierkabinetje zijn voortaan te zien in het nieuwe museum De Bastei in Nijmegen. Een mooie en passende plek waar ik heel erg blij mee ben!

Natuurlijk blijf ik je graag informeren over mijn werk. De automatische berichtgeving via dit blog voldoet niet aan de nieuwe privacy wetgeving. Om die reden wil ik je vragen om je in plaats hiervan in te schrijven op mijn nieuwsbrief, of nieuwsbrieven.

Via de atelierpost houd ik je op de hoogte van eigen werk en andere kunstzaken. Inschrijven kan door te klikken op DEZE LINK.

Via de Boekbindpost stel ik je op de hoogte van mijn cursusaanbod handboekbinden. Je ontvangt bericht als er nieuwe modules zijn, als er een module of cursus van start gaat en je ontvangt als eerste bericht over speciale aanbiedingen.
Inschrijven voor de Boekbindpost kan door te klikken op DEZE LINK.

Ik hoop dat je me wilt blijven volgen!
Uiteraard zijn jouw persoonsgegevens bij mij in veilige handen en 'AVG proof'. In mijn nieuwe privacyverklaring kun je lezen hoe de privacy in mijn atelier geborgd wordt. De privacyverklaring is ook terug te vinden op elke pagina van mijn websites onder het kopje 'contact- en bedrijfsgegevens'.