atelier de goede moet

atelier de goede moet

Over dit blog

In dit blog wordt verslag gedaan van activiteiten in en van het atelier.

expositie en film

ExpositiesPosted by Inge van den Thillart Wed, September 20, 2017 15:58:43
Komend weekend ben ik te gast in het atelier van Kieta Nuij, 6651 AV, Veerstraat 1 in Druten. Ik laat daar werk over de rivier zien. Over schoonheid en afval. Twee kanten van het hedendaags rivierenlandschap. In etsen, foto's, gedichten en filmpjes.
Zaterdag en zondag van 11-17.00 uur. Van harte welkom!

De expositie is onderdeel van Kunstbakens, de regionale kunstroute. Kieta en ik exposeren samen omdat we het afgelopen jaar hebben gewerkt aan een film over haar bronzen beelden. Ik maakte de film omdat ik graag de bezieling waarmee een kunstenaar werkt voelbaar wilde maken. Normaal schrijf ik artikelen,maar voor dit doel leek een film me beter. De film is klaar! Hij duurt ruim twintig minuten en wordt op dvd uitgebracht. Maar voor de echte liefhebbers willen we de film natuurlijk graag live presenteren! Dit staat gepland voor vrijdag 10 (van 20-22 uur) en zaterdag 11 november (16-18 uur) a.s. De bijeenkomsten vinden plaats in het atelier van Kieta. Het is gratis,maar reserveren is noodzakelijk. Dat kan via DEZE LINK.

Lukt het je niet om erbij aanwezig te zijn, maar heb je wel interesse in de dvd? Reserveer dan alvast jouw exemplaar: de prijs is 14 euro inclusief verzenden binnen Nederland. KLIK HIER VOOR JOUW DVD.

Ja, denk je nu natuurlijk, kun je dan alvast een tipje van de sluier oplichten? Ja, want hier is de trailer.